VIDEOPRODUKTION

Vad är videoproduktion?

Videoproduktion är processen att producera videoinnehåll. Det motsvarar filmskapande, men med bilder inspelade digitalt istället för på filmlager. Det finns tre steg i videoproduktion: förproduktion, produktion och efterproduktion. Förproduktion involverar alla planeringsaspekterna av videoproduktionsprocessen innan filmningen börjar. Detta inkluderar manusskrivning, schemaläggning, logistik och andra administrativa uppgifter. Produktion är den fas av videoproduktion som fångar videoinnehållet (rörliga bilder / videografi) och involverar filmning av ämnen i videon. Efterproduktion är handlingen att selektivt kombinera dessa videoklipp genom videoredigering till en färdig produkt som berättar en historia eller kommunicerar ett meddelande i antingen en live-händelseinställning (live-produktion) eller efter att en händelse har inträffat (efterproduktion).

Hur många typer av videoproduktion finns det?

Det finns många olika typer av videoproduktion. De vanligaste inkluderar film- och TV-produktion, TV-reklam, webbreklam, företagsvideor, produktvideor, kundrecensioner, marknadsföringsvideor, evenemangsvideor, bröllopsvideor.

 

Uttrycket "Videoproduktion" är endast reserverat för innehållsskapande som tas genom alla produktionsfaser (förproduktion, produktion och efterproduktion) och skapas med en specifik publik i åtanke. En person som spelar en konsert, eller deras barns bandrecital med en smartphone eller videokamera för det enda syftet att fånga minnet skulle falla under kategorin "hemvideo", inte videoproduktion.

Kamera 4.png

Varför är det bra med videoproduktion?

Det är inte så svårt att se varför videos är så populärt idag - för det första är det ett lättsmält format som ger våra ögon en vila från överflödet av textinformation online. Det skulle vara anledningen till att hela världen tittar på en miljard timmar YouTube videos per dag.

Och ni som är kunniga inom digital marknadsföring bör ha en fullständig förståelse för kraften i videos som ett marknadsföringsverktyg.

Videos är ett mångsidigt och engagerande innehållsformat som inte bara ger oss en verklig bild av vad som händer; det är också enkelt att dela på flera plattformar. Konsumenterna gillar det eftersom det är lätt att smälta, underhållande och engagerande. Marknadsförare gillar det eftersom det kan ge en potentiellt stor avkastning på investeringen (ROI) genom många kanaler.

Videos är en av de mest populära innehållsformerna i världen och sanningen är att den inte kommer att försvinna någonstans. Och det är vettigt: i en opersonlig digital värld så strävar vi efter personlighet. Vi vill se och höra saker i ett verkligt sammanhang - det är meningsfullt.

Video 1.png

Videos är inte bara roliga, det är verkligen ett av de bästa sätten att komma nära publiken och ge dem en verklig glimt av vad du och ditt företag gör. Nyckeln här är att tänka bortom vinst och produkt - visa dem något om din filosofi, eller dela information om en intressant händelse eller visa värdefull information.

Videoproduktion för nätverk, varumärken och entreprenörer.

De flesta företag, varumärken och entreprenörer kämpar med högkvalitativt videoinnehåll som får resultat så vi har skapat en övertygande ram som hjälper dem att skapa utomordentlig videoinnehåll som underhåller deras publik, lyfter deras varumärke och marknadsför deras produkter samt tjänster.

Från innovativa kortfilmer till provocerande musikvideor tar vi små idéer och förvandlar dem till fantastiska konstverk. Oavsett om ditt projekt är en enkel introduktionsvideo eller en komplex internationell reklamfilm, garanterar vi en trevlig upplevelse och en fantastisk färdig produkt som alla kommer att vara stolta över.

Vår avsikt är att stödja våra kunder i att kurera berättelsedriven innehållskvalitet videoinnehåll. Oavsett projekt: dokumentärer, utbildningsvideo, märkesinnehåll, reklam etc - vårt fokus är kvalitet och kreativ berättande. Genom vårt produktionsarbete utvecklar, producerar, dirigerar, redigerar och kör vi innehåll för tv-, film- och digitala plattformar.

Vi erbjuder kreativa videoproduktionstjänster med full service. Vi producerar högkvalitativt videoinnehåll som berättar historier, lyfter varumärken och får resultat. Oavsett uppdrag utvecklar vi effektfullt material som berättar en historia och får resultat vid alla möjliga beröringspunkter - för det är vad vi tror innovativa varumärken gör.

Kamera 5.png

Begär en offert

Behöver du en offert på ett omarbete eller ett nytt projekt?
Ge oss lite detaljer om ditt projekt och låt oss hjälpa till!