SOCIALA MEDIER

Vad är sociala medier?

Sociala medier hänvisar till webbplatser och applikationer som är utformade så att människor kan dela innehåll snabbt, effektivt och i realtid. Medan många människor använder sociala medier via smartphones började detta kommunikationsverktyg med datorer. Sociala medier kan hänvisa till alla internetkommunikationsverktyg som gör det möjligt för användare att i stort sett dela innehåll och engagera sig med allmänheten.

Vad betyder det för företag?

Förmågan att dela foton, åsikter och händelser i realtid har förändrat vårt sätt att leva och vårt sätt att göra affärer. Sociala medieplattformar har blivit en viktig del av marknadsföring för företag i alla storlekar. Nyckeln till framgångsrik marknadsföring i sociala medier är att inte behandla det som en extra bihang utan att behandla det med samma omsorg, respekt och uppmärksamhet som du gör med alla dina marknadsföringsinsatser.

Dator 8.png
Telefon 1.png

Vad är fördelarna med att använda sociala medier som företag?

Varumärkeskännedom
Miljarder människor över hela världen använder sociala medier varje dag, och det är vettigt att placera ditt företag där kunderna är. Ungefär 60% av Instagram-användarna sa att de hittar nya produkter med hjälp av plattformen, vilket gör det väl värt att satsa på en plattform som denna.

Varumärkespersonlighet
Det är viktigare än någonsin för företag att ha en distinkt röst och engagera sig med kunder på mänsklig nivå. Sociala medier ger en enkel väg för detta, så att du kan utveckla en identitet och en röst för att visa upp dina varumärkesvärden och engagera dig med dina kunder.

Branschledarskap
Sociala medier ger företag möjlighet att både lära sig och sticka ut från sina konkurrenter och etablera sig som branschledare genom engagerande och relevant innehåll. Du kan göra detta genom att dela kreativt innehåll på Instagram, skriva tankeväckande blogginlägg på LinkedIn eller visa ett nytt perspektiv på Twitter genom tweets.

Ökad webbplatstrafik
Om dina följare gillar ditt sociala medieinnehåll blir de intresserade av dig och går till din webbplats för att lära dig mer om ditt företag, vilket innebär högre webbplatstrafik och potentiellt mer försäljning för dig.

Rykteshantering
Rykte är allt och sociala medier ger dig det perfekta tillfället att kommunicera med kunder och lösa problem snabbt. Du kan till och med skapa en speciell hashtagg som dina följare kan använda om de har en fråga eller ett klagomål för att säkerställa att den ses av rätt personer. Du kan också använda sociala medier för att lyfta fram positiva recensioner eller kommentarer.

Analys och insikter
De flesta sociala medieplattformar har sina egna analysverktyg, som gör att du kan övervaka saker som ditt följareantal, engagemangsfrekvens och klickfrekvens. Dessa siffror kan hjälpa dig att räkna ut vilka typer av innehåll dina följare svarar bäst på och anpassa din marknadsföringsstrategi därefter.

Konkurrentanalys
Sociala medier är inte bara bra för att interagera med dina kunder - du kan också använda dem för att hålla koll på vad dina konkurrenter gör. Följ dina konkurrenter och notera vad som verkar fungera bra för dem och vad som inte fungerar. Arbeta med dessa insikter i din marknadsföringsstrategi för sociala medier.

Dator 9.png

Riktade annonser
Det är enkelt att skapa annonser på sociala plattformar, och fördelen är att du kan rikta in dem så att de passar din publik specifikt. Forskning har visat att användare svarar bättre när annonser skräddarsys för dem, och detta ökar ofta engagemanget.

Sociala medier 1.png

Vi hjälper dig!

Vi ger dig grunderna för att förstå sociala medier och hur de kan användas för att främja ditt företag. Som din fullservicepartner för sociala medier ger vi dig de senaste trenderna, strategierna och de vinnande råden till sociala medier. Du behöver aldrig oroa dig för att ha tid eller resurser för sociala medier: vi förvandlar din varumärkesnärvaro med mycket engagerande innehåll och utvecklar strategier som är specifik för ditt företag.

Vad kan Aparlo göra för dig som en fullservicepartner?

Våra tjänster hjälper dig att växa dina sociala mediesidor med professionellt utformat innehåll. Vi får inte bara dina sidor att se attraktiva ut utan hanterar dem också.

Vi hanterar din marknadsföring på sociala medier från början till slut så att du kan fokusera på ditt företag - vilket sparar dig både tid och pengar.

Det är nästan omöjligt att hitta tid för att skapa högkvalitativa inlägg på sociala medier dagligen när det finns så många andra saker i ditt företag som behöver din uppmärksamhet. Det är där vi kommer in, vi på Aparlo skapar inte bara fantastiska inlägg utan hjälper dig också att växa snabbt och nå nya kunder.


Vi förstår att när det gäller att öka din närvaro på sociala medier kan det vara svårt att veta var du ska börja. Att bara hitta tid och förståelse för hur man får det att hända kan vara jobbigt.

Aparlo erbjuder helhetslösningar inom marknadsföring av sociala medier för att hjälpa företagare som dig att etablera och växa en stark närvaro på sociala medier, så att du kan nå ut till fler potentiella kunder och spara tid varje dag.

Med våra beprövade marknadsföringsstrategier kommer ditt företag att se en verklig, autentisk och gradvis ökning av följare som matchar din målgrupp.

Telefon 2.png

Begär en offert

Behöver du en offert på ett omarbete eller ett nytt projekt?
Ge oss lite detaljer om ditt projekt och låt oss hjälpa till!