SöKMOTOROPTIMERING (SEO)

Vad är sökmotoroptimering (SEO)?

Enkelt uttryckt är SEO processen att förbättra din webbplats för att öka dess synlighet för relevanta sökningar. Ju bättre synlighet dina sidor har i sökresultaten, desto mer sannolikt är det att du får uppmärksamhet och lockar potentiella kunder till ditt företag.

Hur fungerar SEO?

Sökmotorer som Google och Bing använder bots (robotar) för att genomsöka sidor på webben: de går från webbplats till webbplats, samlar information om dessa sidor och placerar dem i ett index. Därefter analyserar algoritmerna dessa sidor i indexet, med hänsyn till hundratals rankningsfaktorer samt signaler, för att bestämma hur ordningssidorna ska visas i sökresultaten för en viss fråga eller ord.

Faktorer för sökrankning kan betraktas som ombud för aspekter av användarupplevelsen. Vår periodiska tabell över SEO-faktorer organiserar faktorerna i sex huvudkategorier som väger var och en baserat på dess övergripande betydelse för SEO. Till exempel är innehållskvalitet och sökordsforskning nyckelfaktorer för innehållsoptimering. Genomsökbarhet och mobilvänlighet är andra viktiga webbplatsarkitekturfaktorer.

SEO 2.png

Sökalgoritmerna är utformade för att visa relevanta sidor och ge användarna en effektiv sökupplevelse. Att optimera din webbplats och ditt innehåll med tanke på dessa faktorer kan hjälpa dina sidor att rankas högre i sökresultaten.

Till skillnad från betalda sökannonser kan du inte betala sökmotorer för att få högre organisk sökrankning.

SEO 1.png

Varför är det viktigt med SEO?

SEO är en grundläggande del av digital marknadsföring eftersom människor gör biljoner sökningar varje år, ofta med kommersiell avsikt att hitta information om produkter och tjänster. Sök är ofta den främsta källan till digital trafik för varumärken och kompletterar andra marknadsföringskanaler. Större synlighet och högre rankning i sökresultaten kan ha en väsentlig inverkan på ditt resultat.

Sökresultaten har utvecklats under de senaste åren för att ge användarna mer direkta svar och information som är mer benägna att hålla användarna på resultatsidan istället för att leda dem till andra webbplatser.

Vad kan Aparlo göra för dig?

Aparlo är en fullservicebyrå för SEO. Vi hjälper ditt företag att bli branschledande. Vi kommer att skapa E-A-T  (expertis, auktoritet och pålitlighet) för ditt varumärke. E-A-T är en term som definieras av Google och det är en del av våra tjänster att utveckla detta. Våra SEO-tjänster inkluderar:

  • Hitta de rätta nyckelorden.

  • Avancerade SEO-strategier designade speciellt för ditt företags behov. Bygg ditt företags E-A-T.

  • Konkurrensanalys - Vi granskar och omarbetar dina konkurrenter för att använda strategier som de redan har implementerat som du sedan kan förbättra.

  • Webbplats SEO-granskning - en omfattande teknisk granskning av din webbplats, dess arkitektur, dess kod, innehåll och faktorer tillhörande webbplatsen som behöver åtgärdas.

  • Grundläggande SEO 101-element optimeras av erfarna proffs. Detta inkluderar att optimera dina titeltaggar (en av de mest kraftfulla SEO-taggarna), metabeskrivningar som uppmuntrar användarna att klicka, bild-alt-taggar, webbinnehåll av originalkvalitet, interna länkstrategier som är en viktig SEO-rankningsfaktor och så mycket mer!

  • Kvalitetsinnehåll som engagerar dina besökare och håller din webbplats fräsch samt hjälper till att öka återkommande besökare.

  • Vi ser till att du använder ”rätta” sociala signaler och använder strategier som skjuter ut innehåll på sociala medieplattformar.

  • Vi kommer att granska dina Google Analytics och / eller andra analytiska datakällor som du sedan kan använda för leta efter engagerad trafik, omvandlingar och sökordstrender.

Begär en offert

Behöver du en offert på ett omarbete eller ett nytt projekt?
Ge oss lite detaljer om ditt projekt och låt oss hjälpa till!