FOTOGRAFERING

Kamera 2.png

Vad är fotografering?

Att svara på frågan "Vad är fotografering?" är ungefär som att försöka svara på frågan "Vad är meningen med livet?"

Det beror på att fotografering är otroligt komplex. Den har många aspekter och typer. Det finns både tekniska och kreativa aspekter. Det sätt på vilket fotografi används är till och med annorlunda, ofta från person till person.

Dessutom finns det ett obegränsat utbud av kvaliteten på foton. I det avseendet är det ett mycket svårt jobb att försöka förklara skillnaden mellan en vanlig ögonblicksbild och ett konstverk. Du kan se genom att titta på två fotografier vilken som är vilken, men att förmedla hur man kommer från att vara en amatör till ett proffs är inte en lätt uppgift.

Här på Aparlo är vi stolta över att kunna leverera olika enastående fotograferingstjänster till kreativa företag och varumärken. Allt sammanställs i vår kommersiella fotograferingstjänst.

Kommersiell fotografering

Kommersiell fotografering handlar om att fotografera en viss produkt, eller någon som levererar eller tar emot en viss tjänst, på ett sätt som visar den produktens eller tjänstens bästa funktioner och lockar tittaren till att vilja köpa. Bra kommersiell fotografering är ett marknadsföringsverktyg som verkligen kan förbättra din försäljningspotential.

Vad letar du exakt efter i en kommersiell fotograf och varför ska du anlita en? Vill du ha högkvalitativa och originalfoton av dina produkter eller tjänster? Säljer du något eller marknadsför du dig själv? Är det för internt bruk? Förstå vad dina behov är och läs sedan mer om vad kommersiell fotografering är för att se om dina behov matchar.

De flera kategorierna av kommersiell fotografi inkluderar, men är inte begränsade till:

 

  • Annonsering - var som helst reklam kan ses, inklusive skyltar, affischer, tidningssidor, onlineannonser med mera.

 

  • Webbplatsbilder - som de som används för att marknadsföra en ny produktlansering eller som ingår i ett pressmeddelande.

 

  • Katalog- och försäljningsbilder - dessa kommer att vara bilder på en produkt som används och är ofta formella: till exempel vill ett klädmärke vanligtvis ha modeller som bär kläderna mot en vit bakgrund, som visar både framsidan och baksidan av plagget samt alla relevanta detaljer. Tänk också på restaurangmenyer!

 

  • Produktförpackning - alla bilder som kommer på förpackningen, inklusive produkter som du kanske inte tänker på först: CD- och DVD-omslag, mjölkpaket, instruktionsguider och så vidare.

Fotografering 1.png

Fördelarna med att använda kommersiell fotografering för ditt företag
Kommersiell fotografering belyser de bästa aspekterna av vad du än försöker sälja. Om du har en potentiell kund framför dig kan du försöka förklara vad som är bra med din produkt eller tjänst, men om de bara tittar på det kan det vara mer utmanande att fånga deras fantasi. Det är vad en bra fotograf gör - de fotograferar ditt motiv på ett sådant sätt som inspirerar tittaren.

För vilken typ av projekt kan kommersiell fotografering användas? Varje situation, oavsett om du försöker sälja en bil eller hantera ett rockband. Allt handlar om kreativiteten hos din kommersiella fotograf och din egna vision för att marknadsföra din produkt eller tjänst.

Fotoredigering och retuschering

Från att ta bort oönskade objekt i dina bilder till retuschering av produktfotografering. Vi på Aparlo erbjuder utöver fotografering: kompletta, icke-destruktiva tjänster för retuschering och fotoredigering. Vi kan leverera avslutade arbeten och projekt i vilket format som helst. Vi kan dessutom optimera produktfotografering för webben samt ladda upp direkt åt dig.

Vi gör det mesta!

Vi erbjuder mängder av tjänster inom fotografering och fotoredigering + retuschering. Vi kan hjälpa till med att ge ditt varumärke en originell identitet.

Dator 11.png

Begär en offert

Behöver du en offert på ett omarbete eller ett nytt projekt?
Ge oss lite detaljer om ditt projekt och låt oss hjälpa till!